Møtet

Møtet - Marie Kvernmo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marie Kvernmo
DIMENSJON
6,79 MB
FILNAVN
Møtet.pdf
ISBN
9160294862895

BESKRIVELSE

Miriam er en samisk kvinne fra kysten av Nord-Troms og har giftet seg med en mann fra reindriftsmiljøet i Guovdageaidnu og bosatt seg der. Hun lever et begrenset liv hvor alt dreier seg om barn, hus og hennes utro juristektemann. En dag koker det over for henne, og hun pakker kofferten i sinne og drar med det samiske koret til storbyen for å synge på en festival. Det blir en tur som forandrer alt. Da festivalen er over, vet hun at hun aldri blir den samme igjen.

Vi er omringet av digitale verktøy, og det er nå blitt vanlig at vi tar med oss både laptop og mobil med på møtet. Selv om digitale verktøy kan ha en nyttig funksjon, er det lett å la seg distrahere av e-poster og meldinger som tikker inn på mobilen. Underveis i møtet kan det oppstå behov for gruppemøter.

Hvis et møte finner sted i en kanal, ser du en invitasjon til å bli med, relevant innhold, og hvem som er med i møtet, direkte i kanalen. Velg Bli med.

RELATERTE BØKER