Flammer i natten

Flammer i natten - Lillian Bergljot Fredriksen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lillian Bergljot Fredriksen
DIMENSJON
11,17 MB
FILNAVN
Flammer i natten.pdf
ISBN
4279320704598

BESKRIVELSE

Kroppen ristet av redsel. De store øynene stirret vettskremt mot sambygdingene der ute på Øysletta. Flammene strakte seg som slikkende tunger mot den mørke himmelen og sendte et regn av rødgule gnister gjennom luften. Bøddelen sto klar med den nyslipte øksa. Klar til å hugge av henne hodet. En kvinne sto i bakgrunnen. Det var en usigelig pine å se på. Likevel ville hun være der og støtte det mennesket hun elsket så høyt, i det som ville bli hennes siste reise.

Hver gang øynene lukket seg, så Sigmund det sprakende ... Kjøp Flammer i natten fra Cappelendamm Elen og Anker får omsorgen for Veras barn. Men ikke lenge etter klarer søsteren å rømme fra kjelleren på lensmannsgården.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202348649 Flammer i natten ebok. 149,-Kroppen ristet av redsel.

RELATERTE BØKER