Frå A til Å

Frå A til Å Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,17 MB
FILNAVN
Frå A til Å.pdf
ISBN
2993632962499

BESKRIVELSE

Professor i nordisk språkvitskap Dagfinn Worren fylte 70 år 28. desember 2014. Ved dette høvet heidra vener og kollegaer han med eit veneskrift som inneheld 29 korte artiklar om språk, litteratur og kulturvitskaplege emne - éin for kvar bokstav i alfabetet. Mange har ønskt å bidra til dette veneskriftet, som takk for den store innsatsen jubilanten har lagt ned for norsk vitskapleg leksikografi og målføregransking gjennom dei siste 40 åra.

Kommunikationsspaning inriktas mot såväl civil som ... Fra 1. januar 2020 ble 350-kronersgrensen fjernet for alle næringsmidler, varer som har særavgift og varer med restriksjoner.

Her er listen over veier i Narvik som kan få korona-utbedringsmidler. Abigail (20) og Salome (22) tar et oppgjør med rasisme: - Vi er i 2020. Norges forskningsråd er en forskningspolitisk rådgiver for regjeringen og departementene og fordeler årlig rundt ti mrd.

RELATERTE BØKER