Honningfellen

Honningfellen - Unni Lindell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Honningfellen.pdf
ISBN
9519639383174

BESKRIVELSE

Hva har den gamle kvinnen i huset i enden av veien sett? Da isbilen kjørte derfra var gutten borte. Cato Isaksen er på saken - i samarbeid med sin nye motvillige makker Marian Dahle. Elna Druzika jobber overtid på cateringkjøkkenet på Alnabru. Noen dager etter at lille Patrik Øye forsvinner fra Høvik blir Elna kjørt ned og drept på industriområdet. Hun var kjæreste med isbilsjåføren Wiggo Nyman. Den siste som så gutten er Vera Mattson i det brune huset i enden av veien. Er hun involvert? Og hvordan henger de to sakene sammen?Fortiden innhenter flere i denne besettende historien. En skrekkelig løgn setter det hele i gang, og flere skjebner flettes sammen på en uhyggelig måte.Dette er den sjette boken om Cato Isaksen, og den første boken med Marian Dahle. Bøkene er solgt til en rekke land, og har også gått som TV-serie.

Øst i Oslo blir en litauisk kvinne kjørt ned og drept på et industriområde. Samtidig leter politiet etter en åtte år gammel gutt som er forsvunnet på den andre siden av byen.

Elna Druzika jobber overtid på cateringkjøkkenet på Alnabru. Samme kveld blir hun kjørt ned og drept.

RELATERTE BØKER