På dypt vann

På dypt vann - Clive Cussler | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clive Cussler
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
På dypt vann.pdf
ISBN
7236656746013

BESKRIVELSE

Qin Shan er en kinesisk menneskesmugler. Hans rikdom er ufattelig, og hans organisasjon er ugjennomtrengelig. Han smugler fortvilte mennesker på søken etter et bedre liv. Dirk Pitt jakter på denne mystiske menneskesmugleren, fra Washington til Louisiana. Hvorfor bygger Qin et skipsverft midt i ingenmannsland? Og hvilke hemmeligheter skjuler skipet som sank under Chiang Kai-sheks flukt fra Kina i 1949? Jakten fører Pitt videre - han blir dratt med i kappløpet for å finne et skip som sank i 1949. Og etter som historien nærmer seg slutten, står Pitt overfor sitt livs farligste motstander.

Den er skjødesløs og ironisk. SINTEF Ocean inviterte nylig industrien til et møte for å få de med på et forskningsprosjekt på stigerør spesielt egnet for olje- og gassutvinning på dypt vann. SINTEF Ocean ønsker å starte opp et forskningsprosjekt fra høsten 2017, hvor industrien finansierer forskning på stigerør med navn SLWR (Steel Lazy Wave Riser). Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om vann og mer enn 1200 andre emner. På dypt vann Med banebrytende teknologi fra Trøndelag hjelper Hilde Nakstad oljebransjen med å sette verdensrekorder.

Meterhøye bølger slo over tårnet og brakk flaggstanga på ubåten. Denne gangen er værgudene heldigvis i godlune.

RELATERTE BØKER