Korset

Korset - Ingar Johnsrud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingar Johnsrud
DIMENSJON
12,41 MB
FILNAVN
Korset.pdf
ISBN
7953077317744

BESKRIVELSE

Han har ofret alt. Men er det nok? Sannhetens time er kommet. En av myndighetenes mest betrodde menn blir funnet død i en vaskehall i Oslo. Skutt i skrittet og etterlatt til lidelsen. Den kjente TV-journalisten som jaktet hans hemmeligheter forsvinner. For politietterforsker Fredrik Beier er etterforskningen personlig. Journalisten visste noe om ham. En historie selv Fredrik bare ante de mørke konturene av. I politiet opererer en infiltratør. Fredrik og hans kollega Kafa Iqbal må kjempe mot en mektig fiende som alltid befinner seg et steg foran. Men i en verden av svik, hvem kan Fredrik egentlig stole på?

Korsets armar är en och en halv meter långa och cirka tio centimeter breda. Det finns många liknande kors och formationer på andra platser i landet men "Korset i Röjden" är det mest kända. Korset ligger på enden av Skåtøy og har et pittoresk miljø med gamle loshus liggende i sjøkanten og havet rett ut bak holmene.

Korsettet er ofte forsynet med stivere og snøres tæt til kroppen. Det blev især anvendt fra renæssancen indtil første del af 1900-tallet, hvor det til dels blev afløst af hofteholder og BH.Korset er også blevet kaldt snøreliv. Røde Kors - sammen får vi hjelpen helt frem.

RELATERTE BØKER