Med hilsen fra Hitler

Med hilsen fra Hitler - Kim Hjardar | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kim Hjardar
DIMENSJON
7,59 MB
FILNAVN
Med hilsen fra Hitler.pdf
ISBN
8378314208037

BESKRIVELSE

Det tredje rikets frimerker gir oss en unik mulighet til å forstå mer av nazistenes selvbilde og hvordan de ønsket å bli oppfattet av verden. Denne boken forteller Det tredje rikets historie fra maktovertakelse til Hitlers siste dager gjennom nazistenes frimerkeproduksjon. Propagandamerkene viser en overflod av design og motiver som ikke bare feiret Adolf Hitler, nazipartiet og det militære, men også komponister, forfattere, kunstnere, forskere, biler, lokomotiver, arbeidere og sportsbegivenheter. Motivene på frimerkene viser det tilsynelatende perfekte Tyskland som nazistene ønsket å skap, men som i virkeligheten var et av de mest brutale regimene i menneskehetenes historie.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over ... Aftenutgaven denne dagen er også gått inn i historien fordi Aftenposten på sin forside har forfatteren Knut Hamsuns minneord om Adolf Hitler: Aftenposten aftenutgaven mandag 7. mai 1945.

Kim Hjardar. Det tredje rikets frimerker gir oss en unik mulighet til å forstå mer av nazistenes selvbilde og hvordan de ønsket å bli oppfattet av verden.

RELATERTE BØKER