Puslingar

Puslingar - Atle Berge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Berge
DIMENSJON
4,79 MB
FILNAVN
Puslingar.pdf
ISBN
6488108821500

BESKRIVELSE

Drivande roman om ei av dei mest dramatiske hendingane i Noreg i 1980-åra. Året er 1980. I Nordsjøen har bustad- plattforma Alexander L. Kielland kantra, og heime i Nordhordland sit familien til oljearbeidaren Jonny og ventar på at telefonen skal ringje. Vi følgjer tenåringsjenta Marita vidare i livet, gjennom forelsking og opprør og i draumen om å bli oljeingeniør. Med seg har ho eit brennande ønske om å finne svar på kva som gjorde at Kielland velta. Skal ikkje nokon stillast til ansvar for at 123 oljearbeidarar mista livet på jobb? «Puslingar» gir innblikk i ungdomstid og framtidsdraumar prega av ei av dei mest dramatiske hendingane i Noreg i 1980-åra.

Eks. navn Status Forfallsdato Tilhører Hylle; K 1ex: Tilgjengelig : Kvinesdal bibliotek : Oppdatert personvernerklæring ... I Puslingar blir det noe konstaterende og summarisk over tragedien: «Bak seg høyrde Terje dødsskrika til kollegaene som hadde fått så tungt utstyr over seg at dei ikkje ville komme seg ut av kinosalen ved eiga hjelp, og då dei kom opp på dekket, var det første han fekk sjå, eit halvt menneske.» Puslingar book.

Året er 1980. I Nordsjøen har bustad- plattforma Alexander L.

RELATERTE BØKER