Strenge menn

Strenge menn - Elizabeth Gilbert | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Gilbert
DIMENSJON
3,33 MB
FILNAVN
Strenge menn.pdf
ISBN
1990801396277

BESKRIVELSE

Strenge menn er en morsom, sprudlende roman om usannsynlige vennskap og familiebånd.På to avsidesliggende øyer utenfor kysten av Maine har de lokale hummerfiskerne kjempet innbitt i mange generasjoner om fiskerettighetene til farvannet mellom øynene. Som datter til en av de grådigste hummerfiskerne i Maine er Ruth Thomas født inn i feiden. I en alder avatten år, sylskarp i toppen og uforbederlig uromantisk, vender Ruth hjemfra kostskolen fast bestemt på å kaste utdannelsen over bord og slutte seg til aktermennene. Mens feiden eskalerer, hjelper hun til på hummerbåtene, oppdaterer blasfemiregisteret og oppdager at hun er i ferd med å forelske seg i en vakker, ung hummerfisker.Strenge menn er en morsom, sprudlende roman om usannsynlige vennskap og familiebånd. I den uforglemmelige heltinnen fanger forfatteren enamerikansk sjel full av krutt, en ung kvinne som er bestemt for storeting - mot egen vilje.Les utdrag fra boka

Som datter til en av de grådigste hummerfiskerne i Maine er Ruth Thomas født inn i feiden. Kjøp 'Strenge menn' av Elizabeth Gilbert fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202421045 Strenge menn.

Som datter til en av de grådigste hummerfiskerne i Maine er Ruth Thomas født inn i feiden. Strenge koronatiltak har bidratt til å spisse til kulturkampen i USA og fått bevæpnede menn ut i gatene. Deres krav om å åpne opp igjen er en ideologisk krig mot offentlig inngripen.

RELATERTE BØKER