Syv løgner

Syv løgner - Elizabeth Kay | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Kay
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Syv løgner.pdf
ISBN
7390536196578

BESKRIVELSE

Om løgner er farlige så er sannheten katastrofal ... Jane og Marnie har vært uskillbare venninner siden de var elleve år gamle. I begynnelsen av tyveårene ble de begge forelsket i kjekke, unge menn, og giftet seg siden. Men Jane likte aldri Marnies ektemann. Han var alltid så høylydt og ubehagelig, alltid større enn livet. I venninnens bryllup prøvde han seg til og med på henne. Men om Jane måtte være ærlig - om hun ikke hadde fortalt de løgnene - så hadde kanskje venninnens ektemann fremdeles vært i live ... Dette er Janes mulighet til å fortelle sannheten, og når hun forteller deres felles historie og plukker fra hverandre sine egne, syv løgner, avslører hun samtidig de mørke lommene som har infiltrert vennskapet deres og de giftige hemmelighetene som fremdeles bobler under overflaten.

De møttes da de var elleve, og i mer enn atten år var ... Kjøp 'Syv løgner' av Elizabeth Kay fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet | 9788283990584 I oppveksten delte Jane og Marnie alt.

Vi mener at i alle fall disse syv beskrivelsene er blanke løgner om terapi: 1. Det er mulig å predikere terapiens forløp og utfall. Om løgner er farlige så er sannheten katastrofal ...

RELATERTE BØKER