Det beste av alt e folkan!

Det beste av alt e folkan! Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Det beste av alt e folkan!.pdf
ISBN
4041242372005

BESKRIVELSE

Sommeren 2015 var Kong Harald og Dronning Sonja på fylkesbesøk i Norges nordligste og største fylke - Finnmark. På tross av kaldt junivær, ble det et varmt møte mellom Kongeparet og finnmarkingene. "Å komme til Finnmark er som en vitamininnsprøyting", sa Dronningen i sin tale da fylkesbesøket startet i Kvalsund - og det var nettopp det møtet med folkan i Kvalsund, Måsøy, Lebesby, Gamvik og Unjarga-Nesseby ble. I denne boka følger vi Kongeparet gjennom spektakulært landskap, fra de gikk i land i Kvalsund til de forlot Finnmark i Unjarga-Nesseby tre dager senere. Bildene og talene forteller historien om et flott besøk, om møtet med folk og livskraftige samfunn.

De aller fleste tar ingen ekstra kostnad for selve IPS-kontoen. De aller fleste tar heller ingen kostnad for å bytte fond innenfor IPS-kontoen. Kr 59 pr.

Å komme til Finnmark er som en vitamininnsprøyting, sa Dronningen i sin tale da fylkesbesøket startet i Kvalsund - og det var nettopp det møtet med folkan i Kvalsund, Måsøy, Lebesby ... Du ser på: Det beste av alt e folkan 350,00 kr. Kjøp Vi bruker cookies og Google Analytics for å sikre den beste brukeropplevelsen.

RELATERTE BØKER