Fortellinger fra min virkelighet

Fortellinger fra min virkelighet - Julianne A. Paulsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julianne A. Paulsen
DIMENSJON
4,11 MB
FILNAVN
Fortellinger fra min virkelighet.pdf
ISBN
5208185084833

BESKRIVELSE

«Fortellinger fra min virkelighet» er en bok som forteller om min vandring gjennom livet - så langt. "Liten av vekst, sterk og trassig var jeg, og jeg ville helst gå mine egne veier og tenke mine egne tanker. Når jeg gikk i snøen om vinteren, likte jeg ikke å gå i andres fotspor, jeg ville lage mine egne spor. Av og til måtte jeg likevel følge i andres spor, når snøen var for dyp og det ble for tungt å lage egne. Motstanden ble for stor, og kreftene strakk ikke til. JULIANNE A. PAULSEN, f. 1947 i Alta. Sosionom, familieterapeut og kristen sjelesørger.

Og vi er alle blinde menn." SANNHETEN OG FORTELLINGA (En jødisk fortelling, gjenfortalt på dialekt 30.11.04 av Steinar Jakobsen) For lenge, lenge siden var det en mann som vandra fra landsby til landsby. Han var veldig gammel og ensom. Ifølge 1.

Det kan også være spennende for alle barna å lære noen ord (hei, ha det, velkommen osv.) sanger (Fader Jakob) eller utrykk (eks. «det var en gang») på andre språk.

RELATERTE BØKER