Margarita-onsdager

Margarita-onsdager - Deborah Rodriguez | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Deborah Rodriguez
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Margarita-onsdager.pdf
ISBN
7813418246160

BESKRIVELSE

En ny og oppløftende fortelling fra forfatteren av bestselgeren Den lille kafeen i KabulDeborah Rodriguez ble tvunget til å flykte fra Afghanistan og forlate både vennene og den lille kafeen hun hadde startet i Kabul. Det viser seg imidlertid at livet hjemme i USA heller ikke blir enkelt.Etter et år i California har hun fått nok, og hun gjør nok et utradisjonelt valg. I en alder av 49 år pakker hun bilen og sammen med katten Polly setter hun kursen mot en liten havneby i Mexico for å skape seg et nytt hjem.Hun har ingen planer, ingen venner og kan ikke et ord spansk, men snart blir hun del av en verden der musikken aldri slutter og en ny tilværelse kan begynne. Og med hjelp fra lokalbefolkningen og andre immigranter finner hun veien til ny kjærlighet, en ny familie og en ny utgave av seg selv.

10 oktober, 2019 Oppdatert 10:30, 18 okt 2019 Skjønnlitteratur; Nyhetsbrev. Få boktips, invitasjoner til arrangementer og mye annet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202598426 Deborah Rodriguez bodde flere år i Afghanistan, der hun drev Kabul Skjønnhetsskole og eide Cabul Coffee House. Hennes første roman, Den lille kafeen i Kabul, ble en internasjonal bestselger og oppfølgeren, Tilbake til den lille kafeen i Kabul, ble også en stor suksess.

RELATERTE BØKER