Vitenskap og teknologi

Vitenskap og teknologi - Alexander Grimm, Christoph Hahn, Ulrich Hellenbrand, Ute Künkele, Horst W. Laumanns, Ralf Leinburger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander Grimm, Christoph Hahn, Ulrich Hellenbrand, Ute Künkele, Horst W. Laumanns, Ralf Leinburger
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Vitenskap og teknologi.pdf
ISBN
3321880905406

BESKRIVELSE

I denne boken blir teknologien bak de ulike hjelpemidlene forklart i sammenheng med utviklingen innenfor hvert kunnskapsområde. Boken krever ikke dyptgående naturvitenskapelige forkunnskaper. Har register.

Teknologi som trygger og truer ambulansehelikoptre. Steinar og Gang får millioner i støtte til å videreutvikle ny teknologi: - Kan endre hele biogassindustrien.

Det kan også referere til bearbeidelse av råvarer og anvendelse av vitenskapelig resultater for å oppnå bestemte mål, foruten til en samling av redskaper, maskineri og ... vitenskap og teknologi - Det verste du kan gjøre er å vaske bilen din hjemme. Tørken skremmer klimaforskerne: - Et typisk eksempel på ekstremvær.

RELATERTE BØKER