Det kristne livet

Det kristne livet - Rowan Williams | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rowan Williams
DIMENSJON
9,56 MB
FILNAVN
Det kristne livet.pdf
ISBN
2079353138199

BESKRIVELSE

Boka tar opp det mest sentrale ved det kristne livet og fellesskapet: dåp, bibellesning, nattverd og bønn. Rowan Williams behandler temaene i dybden på en samtidig enkel måte. Leseren utfordres til å se med nye øyne på sitt liv som kristen og sin plass i det kristne fellesskapet. I denne boka inviteres vi blant annet til å se på dåpens dype symbolikk, vi utfordres på tradisjonelle bibelsyn, vi tas med inn i nattverdens mysterium og får glimt fra kirkefedrenes forståelse av bønn. Fellesskapets betydning går som en rød tråd gjennom hele teksten. Hvert tema avsluttes med spørsmål til ettertanke. Boka er godkjent av Kristelig Studieforbund. Rowan Williams er britisk teolog, forfatter og en anerkjent formidler. Fra 2002 til 2012 var han erkebiskop i Den anglikanske kirke.

Rowan Williams behandler temaene i dybden på en samtidig enkel måte. Leseren utfordres til å se med nye øyne på sitt liv som kristen og sin plass i det kristne fellesskapet.

Det er å fullt ut åpne seg for Jesus Kristus og hans liv. Det er derfor vi ønsker at mennesker kan få lære Jesus å kjenne, komme til tro på ham og følge ham.

RELATERTE BØKER