Gammal-liksom?

Gammal-liksom? - Lisbeth Bang | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Bang
DIMENSJON
11,73 MB
FILNAVN
Gammal-liksom?.pdf
ISBN
1803598007611

BESKRIVELSE

I boken Gammal, liksom? møter vi 29 kvinner og menn i alderen 70 - 100 år. Lisbeth Bang har fotografert og intervjuet dem. Hver enkelt har i tillegg skrevet sitt eget bidrag. Intervjuene utdyper kjennskapet til personene. Som for eksempel Ragna (90 år). Hun sier: Jeg samler ikke lenger på ting. Jeg samler på mennesker!Boken er en videreføring av utstillingen Et Menneske er Et Menneske er Et Menneske som har vært vist i Oslo, Stavanger og i Gjøvik. Deler av den har dessuten vært utstilt i London og i Birmingham. Utstillingen er støttet av Norsk Fotografisk Fond.

Hun sier: Jeg samler ikke lenger på ting. Jeg samler på mennesker!Boken er en videreføring av utstillingen Et Menneske er Et Menneske er ... I boken Gammal, liksom? møter vi 29 kvinner og menn i alderen 70 - 100 år.

Lisbeth Bang har fotografert og intervjuet dem. Hver enkelt har i tillegg skrevet sitt eget bidrag.

RELATERTE BØKER