Matematikk; Lærerveiledning 6B

Matematikk; Lærerveiledning 6B - Kjersti Melhus, Martiros Aslanov, Natasha Blank | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Melhus, Martiros Aslanov, Natasha Blank
DIMENSJON
4,50 MB
FILNAVN
Matematikk; Lærerveiledning 6B.pdf
ISBN
3457410057552

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

Oppgavene har hentet inspirasjon fra FRAMM (Fra misoppfatning til mestring i matematikk) sitt materiale og består av åtte oppgaver med fire svaralternativer for hver oppgave. Salto 6B, Elevbok, Smartbok Salto 6 Elevbok har et stort fokus på både skrive- og leseutvikling. Det tilrettelegges for et systematisk arbeid med tekst og oppgaver før, under og etter skriving og lesing. Multi Matematikk 1-7 Ny utgave! Maximum Matematikk 8-10 Ny utgave! Multiaden 2020 Matematikkonferanse .

Læreverket egner seg godt for veiledet matematikkundervisning og byr på rike differensieringsmuligheter. Matematikk for barnetrinnet. Kartleggingsprøver som følger elevbøkene.

RELATERTE BØKER