Vegtrafikkrett

Vegtrafikkrett - Leif N. Olsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif N. Olsen
DIMENSJON
7,64 MB
FILNAVN
Vegtrafikkrett.pdf
ISBN
1535502022618

BESKRIVELSE

Vegtrafikkrett brukes som lærebok i vegtrafikkrett for studenter ved Politihøgskolen og ved trafikklærerutdanningen ved Nord universitet og OsloMet. Bokas temaer er veitrafikkrett, samfunn og lovgivning, fører, kjøretøy, atferd, spesielle regler, forvaltning og sanksjoner og annen lovgivning. Boka er en nyttig håndbok for alle som arbeider med trafikkjus.

2, 3 feb 1961, 21 juni 1963 nr. 23, 10 juni 1977 nr.

Bokas temaer er veitrafikkrett, samfunn og lovgivning, fører, kjøretøy, atferd, spesielle regler, forvaltning og sanksjoner og annen lovgivning. Oppgavesamling i juridiske fag for politihøgskolen med løsningsforslag Denne boken inneholder en rekke oppgaver fra fagområdene strafferett, straffeprosess, ordensjuss og vegtrafikkrett, og legger til rette for studentenes trening i regelanvendelse. Vegtrafikklovgivningen 2019 er laget for alle som ønsker å være orientert om reglene som gjelder i trafikken. Den inneholder de viktigste norske lovene og forskriftene, samt de mest sentrale EU-reglene som gjelder vegtransport. Vegtrafikkrett brukes som lærebok i vegtrafikkrett for studenter ved Politihøgskolen og ved HiNT - Høyskolen i Nord-Trøndelag.

RELATERTE BØKER