Helsekick!

Helsekick! - Marita Karlson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marita Karlson
DIMENSJON
4,18 MB
FILNAVN
Helsekick!.pdf
ISBN
7507026452697

BESKRIVELSE

Boost helsen med smoothier, juicer og helseriktige snacks! Marita Karlsson er modellen som forlot Sverige til fordel for det solrike og helsevennlige California. I Helsekick! presenterer hun sine 70 beste oppskrifter på alt fra smoothier og juicer fulle av grønn energi til nøttemelk, chiapuddinger og granola som løfter humøret så vel som kroppen. Helsekick! er den perfekte begynnelsen på en sunn livsstil som er full av naturlige drivstoffer og herlige råvarer.

Pris kr 218 (spar kr 31). Boost helsen med smoothier, juicer og helseriktige snacks!Marita Karlsson er modellen som forlot Sverige til fordel for det solrike og helsevennlige California. Helsekick / Karoline Aspaas Kvinnesland har besøksadresse Skjoldavegen 68, 5519 Haugesund (Rogaland).

Blogger. Karoline tilbyr allmenn fysioterapi med undersøkelse og behandling av muskel-, skjelett- og nevrologiske lidelser. HelseKick.

RELATERTE BØKER