Klimapraten

Klimapraten - Beate Nossum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beate Nossum
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Klimapraten.pdf
ISBN
8146371317857

BESKRIVELSE

To helt vanlige tenåringer. En litt uvanlig mor. Og et høyst aktuelt tema. Dette er boken du skal lese når klimautfordringene når middagsbordet. Enten du er ung og vil engasjere foreldrene dine. Eller du er voksen og trenger kunnskap for å svare de unge. Spørsmålene er mange: Hvorfor kutter vi ikke bare oljen? Hjelper det å klimastreike? Er det mulig å erstatte plast? Hva kan jeg gjøre? Og ja, det finnes løsninger. Mange av dem finner du i denne varme, underholdende og kunnskapsrike boken. Beate Nossum er Norges fremste ekspert på klima- og endringskommunikasjon. Hun leder Fo°tprint Consulting. Et klimarådgivningsbyrå som jobber midt i det grønne skiftet, med aktører som på ulike måter bidrar til raskere bærekraftig omstilling. Beate er tidligere journalist, redaktør og kommentator. Kristine Hovda har intervjuet Hennie og Martha, forfatterens døtre. De har delt sine tanker rundt spørsmål mange av oss søker svar på. Kristine er journalist, musiker og forfatter. Hun har jobbet som featurejournalist for blant annet Dagbladet, NRK og Dagens Næringsliv.

Følelser er der når du tar beslutninger. Når du engster deg for å snakke foran andre.

Finn og kjøp den tittelen du er på jakt etter. Det er lett å gå seg vill i jungelen av klimasnakk. Her kjem ei liste som kan gjere deg litt betre budd på all klimapraten. Side 12-14 Klimapraten Side 18-19 Polarekspedisjon Side 22-23 Klimakommunen Side 26-28 Klimabedrifter Side 30-31 Klimaaktivister Side 35-37 Miljøbolig Side 39 Formidling IN N HOLD Foto:tHor rEnSlEMo ALLE SNAKKER om det.

RELATERTE BØKER