Læringsstilmateriell Midgard 7. Suppleringsmateriell 7. trinn. Samfunnsfag

Læringsstilmateriell Midgard 7. Suppleringsmateriell 7. trinn. Samfunnsfag En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Læringsstilmateriell Midgard 7. Suppleringsmateriell 7. trinn. Samfunnsfag.pdf
ISBN
7281644029473

BESKRIVELSE

Alle har sin egen måte å lære på. Å ta utgangspunkt i elevenes læringsstiler innebærer at lærerne tar utgangspunkt i elevenes sterke sider når de skal lære noe nytt. Læringsstilmateriellet til Midgard baserer seg på Dunn og Dunns læringsstilteorier og er utarbeidet av en av landets mest erfarne pedagoger på området, Lene Heibø Knudsen. Suppleringspakken har undervisningsopplegg for 7. trinn. Her er både ferdig trykket materiell samt kopioriginaler og maler, slik at klassen selv kan lage egne oppgaver. Det følger også med en lærerveiledning med gjennomgang av hvordan materiellet skal brukes. Undervisningsopplegget tar utgangspunkt i Kunnskapsløftet og bygger på temainndelingen i Midgard 7. Det er 4 tema som står i fokus:- Renessanse og opplysningstid- Svartedauden og dansketida- Forbruk og forurensning- Verden

Midgard 7 har ni kapitler eller emner. Baldrian og Musa og lengselen bok Tiril Valeur Holter-Andersen pdf. Baobabtreets frukt bok .pdf Maite Carranza.

Samfunnsfag fra Norske serier Alle har sin egen måte å lære på. Å ta utgangspunkt i elevenes læringsstiler innebærer at lærerne tar utgangspunkt i elevenes sterke sider når de skal lære noe nytt.

RELATERTE BØKER