Førerkortboka; arbeidsbok klasse A1 og A

Førerkortboka; arbeidsbok klasse A1 og A - Ståle Lødemel, Jarl Ove Glein | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ståle Lødemel, Jarl Ove Glein
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Førerkortboka; arbeidsbok klasse A1 og A.pdf
ISBN
9564700989719

BESKRIVELSE

Arbeidsboka dekker sammen med læreboka pensum og læringsmålene til førerprøven klasse A1 og A. Arbeidsboka følger samme inndeling som læreplanen og læreboka og er skrevet etter Læreplan for klasse A1 og A som trådte i kraft 1.1.2005.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788256262458 Førerkortboka Arbeidsbok : klasse A1 og A Arbeidsboka dekker sammen med læreboka pensum og læringsmålene til førerprøven klasse A1 og A. Arbeidsboka følger samme inndeling som læreplanen og læreboka og er skrevet etter Læreplan for klasse A1 og A som trådte i kraft 1.1.2005. Førerkortboka klasse A1 og A dekker det du må kunne for å bestå den teoretiske delen av førerprøven klasse A1 og A.

Boka er rikt illustrert med foto og tegninger fra aktuelle trafikksituasjoner. Til boka følger det arbeidsbok og lærerveiledning.

RELATERTE BØKER