Hva skal til for en god uke?

Hva skal til for en god uke? - Thor Brekkeflat, David Genius | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Brekkeflat, David Genius
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Hva skal til for en god uke?.pdf
ISBN
6179607876454

BESKRIVELSE

Litt for ofte kommer litt for mange mandager litt for tett på hverandre. Vi opplever at for mange mennesker har denne erfaringen. Derfor har vi laget 52 tekster av svært ulik karakter for å gi støtte, oppmuntring og noe å tenke på hver mandag før du skal ta fatt på en ny uke. Du kan gjerne lese boken sammenhengende, men vår tanke er at dette er en arbeidsbok der du leser ett kapittel om gangen som en forberedelse til den nye uken. Hilsen David og Thor

Du kan lytte til podcasten i spilleren over eller ved å søke opp Babyverden uke for uke der du lytter til podcaster. Fødselslege Tilde Broch Østborg: Uke 20 betyr halvveis i svangerskapet, i alle fall på papiret. Det går ikke an å si at du skal trene så, og så mange ganger i uken for at du skal få de beste resultatene.

Nemlig «Hva skal vi ha til middag?» Men her har du litt hjelp på veien. Vi har planlagt én ukes syv middager for deg slik at alt du trenger å gjøre er å handle inn. Kjøp 'Hva skal til for en god uke?' av Thor Brekkeflat fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER