Strikk i vei

Strikk i vei - Gerd Auestad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Auestad
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Strikk i vei.pdf
ISBN
7518660944841

BESKRIVELSE

I denne boken finner du mer enn 40 forskjellige oppskrifter, og omtrent en tredjedel av disse er til barn. Alle modellene er laget de siste par årene, og av disse er 13 helt nye til denne boken. De andre har vært i salg i begrenset omfang, som garnpakker og mønster gjennom Gerd Auestad sitt eget firma. Den store suksessen har vært traktorgenseren, som nok mange gjenkjenner. Den er stadig like aktuell, du finner den i begynnelsen av boken. Boken har et variert innhold med moderne og tidløse modeller, med enkel montering, de fleste har rund sal eller raglanfelling. Gerd Auestad får ofte tilbakemeldinger fra strikkere om at de liker hennes oppskrifter fordi de er lettforståelige og gode å strikke etter. Det er brukt vanlige strikkefastheter som 23 m/10 cm og 27 m/10 cm som gir deg gode muligheter til å velge ditt favorittgarn. Gerd Auestad har i det siste tiåret jobbet full tid som strikkedesigner. I de fleste av årene som designer for SandnesGarn, og senere som frilanser. De siste par årene har hun jobbet i eget firma med det fargerike garnet Kauni.

valgte pris. 0 valgte Farge | markér alle [2] Hvit [1] Gul [4] Grønn [5] Natur [5] Rosa [1] Bl ... Strikk i vei I denne boken finner du mer enn 40 forskjellige oppskrifter, og omtrent en tredjedel av disse er til barn.

De andre har vært i salg i begrenset omfang, som garnpakker og mønster gjennom Gerd Auestad sitt eget firma. Strikk i vei. Strikk i vei .

RELATERTE BØKER