Kritisk refleksjon i sosialt arbeid

Kritisk refleksjon i sosialt arbeid Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Kritisk refleksjon i sosialt arbeid.pdf
ISBN
7129194547931

BESKRIVELSE

"Kritisk refleksjon i sosialt arbeid" gjev ei teoretisk innføring i kritisk refleksjon. Ideen er å læra av praksis og la den nye kunnskapen føra til endring. Dette kan bidra til å knyta teoretisk og etisk innsikt saman med kjensler og praktisk erfaring. Boka kan inspirera til åintegrera kritisk refleksjon i daglig praksis, både hos den enkelte praktikaren, i kollegafellesskapet og på organisasjonsplan.

Forståing av faget sosialt arbeid som samspel mellom fag, samfunnsmessige og sosialpolitiske forhold er gjennomgåande i oppbygginga og innrettinga av utdanninga. For bachelor i sosialt arbeid er det i tillegg et krav at minimum 2 år av realkompetansen må være relevant for studiet. For dette studiet har vi vurdert relevant erfaring slik: Erfaring fra omsorgsyrke eller annet yrke som innebærer arbeidsoppgaver knyttet til å gi omsorg, som for eksempel arbeid med barn eller oppfølging av mennesker i utfordrende situasjoner. Kjøp Kritisk refleksjon i sosialt arbeid fra Bokklubber 'Kritisk refleksjon i sosialt arbeid' gjev ei teoretisk innføring i kritisk refleksjon.

Denne boken er skrevet av forfatteren none none 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Kritisk refleksjon handler om å reflektere over egen praksis sammen med andre for å kunne "gjøre" praksisen annerledes.

RELATERTE BØKER