Metodebok for mediefag

Metodebok for mediefag - Helge Østbye, Knut Helland, Karl Knapskog, Leif Ove Larsen, Hallvard Moe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Østbye, Knut Helland, Karl Knapskog, Leif Ove Larsen, Hallvard Moe
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Metodebok for mediefag.pdf
ISBN
7386483199524

BESKRIVELSE

Metodebok for mediefag er en innføring i sentrale forskningsmetoder i mediefaget. Boka handler om studiet av nye og tradisjonelle medier. Forfatterne tar utgangspunkt i at metodekunnskaper er nødvendige både for å gjennomføre egne forskningsprosjekter og for å forstå og ha et kritisk forhold til funn og teorier som presenteres i den medievitenskapelige litteraturen. Kildekritikk, tekst- og diskursanalyse, kvalitativt intervju og observasjon, spørreskjema og kvantitativ innholdsanalyse er blant metodene som behandles i boka. Forfatterne diskuterer også et utvalg vitenskapsteoretiske grunnlagsproblemer. I denne fjerde utgaven av boka har sosiale medier fått større plass. Boka er skrevet for studenter i ulike mediefag, og egner seg i tillegg godt for studenter innenfor tilgrensende fagområder som kulturfag, journalistikk, informasjon og markedsføring. Alle forfatterne er ansatt ved Institutt for informasjons- og medievitenskap, Universitetet i Bergen. Helge Østbye, professor Knut Helland, professor Karl Knapskog, universitetslektor Leif Ove Larsen, professor Hallvard Moe, professor

Metodene som omtales, er aktuelle for undersøkelser av mediene fra Gutenberg til Internett. Metodebok for mediefag er en innføring i sentrale forskningsmetoder i mediefaget. Boka handler om studiet av nye og tradisjonelle medier.

Kildekritikk, tekst ... Fagbøker, skolebøker, læreverk og digitale læremidler for barneskole, ungdomsskole, videregående (vgs), fagskole, universitet og høgskole. Finn din pensumbok. Begynnelse på noe nytt / Et kyss er ikke nok bok Barbara Dunlop pdf Fagbokforlaget ga ut Metodebok for mediefag i 1998.

RELATERTE BØKER