Alle barn kan lykkes

Alle barn kan lykkes - Sofie Münster | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Münster
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Alle barn kan lykkes.pdf
ISBN
3377686727093

BESKRIVELSE

Talent og evner er ikke noe medfødt som bare skal oppdages, men noe man kan dyrke fram og velge bevisst. Man kan øve seg på å bli dyktig til noe, blant annet ved å lære seg selvkontroll og å ta gode avgjørelser. Sofie Münster gir deg enkle og konkrete verktøy som du kan bruke med barna, alle er basert på ny og banebrytende forskning på hvordan barn kan bli dyktige til noe, og lykkes i skolen og livet.

Det er viktig for å utjevne forskjeller, og for å forberede barna våre på framtidens ... Kjøp Alle barn kan lykkes fra Bokklubber Talent og evner er ikke noe medfødt som bare skal oppdages, men noe man kan dyrke fram og velge bevisst. Man kan øve seg på å bli dyktig til noe, blant annet ved å lære seg selvkontroll og å ta gode avgjørelser. Husk at alle barn har et læringspotensiale, men vi bør respektere deres individuelle rytme og vite når og hvordan vi kan hjelpe slik at de får et utbytte av kunnskapen.

Undersøkelser viser at omkring halvparten av alle barn der i landet kommer til å tilbringe i hvert fall noe av ungdomstiden i et hjem med en aleneforelder. Hvis du er en aleneforelder, kan du likevel ha et lykkelig familieliv.

RELATERTE BØKER