Allianser

Allianser - Odd Arne Tjersland, Gunnar Engen, Ulf Jansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Arne Tjersland, Gunnar Engen, Ulf Jansen
DIMENSJON
7,29 MB
FILNAVN
Allianser.pdf
ISBN
9802453949656

BESKRIVELSE

I denne boken har forfatterne utviklet en metodebeskrivelse som er praksisnær til det å forholde seg til unge mennesker som på ulike måter strever med livet sitt. Boken er delt inn i tre deler som omhandler teoristoff, metodebeskrivelser og ulike sider ved sosialarbeideren. Boken inneholder mange historier fra praksis, og er aktuell for alle som ønsker å drive systematisk og målrettet sosialfaglig arbeid, både i individuelle møter, i gruppevirksomhet og i samtaler med familier. Har litteraturliste og person- og stikkordsregister.

1000-etter 1055). Mormors farfars farmors farmor til kong Eirik 2 Magnusson og kong Håkon 5 Magnusson. En av fire strategiske allianser mislykkes.

Alenegang er ikke bra, ... Vi fant 21 synonymer til ALLIANSER. allianser består av 4 vokaler og 5 konsonanter.

RELATERTE BØKER