Forstå din kvinne

Forstå din kvinne - Lisbeth Solsvik Hjortland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Solsvik Hjortland
DIMENSJON
7,47 MB
FILNAVN
Forstå din kvinne.pdf
ISBN
5773456121035

BESKRIVELSE

Dette er boken du har lett etter når det gjelder tips om hvordan forstå kvinnen i ditt liv. Lista legges høyt, men det er enkle og forståelige grep som enhver mann kan ta på strak arm. Forfatteren har sammen med sin mann gjennom 25 år, hatt samtaler med mange par, gjennom Familiefokus, Ungdom i Oppdrags familiearbeid, både de i krise og i forebyggende kursing. Det gjennomgående temaet par kommer med er; problemet med å forstå hverandre. "Jeg kan trygt anbefale boken. Mange gode påminnelser og tips. Å ha en slik liten bok i innerlommen må være midt i blinken for de som trenger råd for å få forholdet til å fungere bedre. Illustrasjonene er fornøyelige og passer godt inn i det hele." - Psykiater og forfatter Hans Olav Tungesvik Lisbeth Solsvik Hjortland har sammen med sin mann kurset og veiledet mange par gjennom sitt arbeid i Familiefokus. De har vært gift i 26 år og tipsbøkene ble til da hun så behovet de fleste par har: å forstå hverandre.

... Kjærlighetsspråkene ble introdusert av psykolog Gary Chapman og handler om hvordan du viser partneren din at du bryr deg om ham eller henne, og om at du må bruke et «språk» kjæresten din forstår. Forstå din kvinne - Lisbeth Solsvik Hjortland.

Først trodde jeg det var en vitsebok full av skrøner av typen «Hørt den om kvinnen som gikk ut med søppelet» eller «så var det dama som våknet blid og fornøyd». Forstå din kvinne Lisbeth Solsvik Hjortland (Innbundet) Tips en venn 85 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER