Historien om The Rolling Stones

Historien om The Rolling Stones - Bill Wyman | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill Wyman
DIMENSJON
5,34 MB
FILNAVN
Historien om The Rolling Stones.pdf
ISBN
1217238536947

BESKRIVELSE

Bill Wyman, et av bandets medlemmer, forteller historien om The Rolling Stones, verdens største rock and roll-band. Boka fikk en overveldende mottakelse av anmelderne.The Rolling Stones har hatt en lang og innholdsrik karriere som strekker seg fra begynnelsen av 60-tallet og frem til i dag. I denne rockebiografien, som ble utgitt i forbindelse med 40-årsjubileet, kommer Wyman både med avslørende historier og en rekke bilder og brev som ikke tidligere er utgitt.

Los Stones representaron la corriente más agresiva de la música rock. En su extenso desarrollo artístico ha ofrecido sonidos rock, R&B, pop, country rock, hard rock, blues rock, fusionado con el funk, el reggae, el folk, o el soul.

I denne rockebiografien, som ble utgitt i forbindelse med 40-årsjubileet, kommer Wyman både med ... Bill Wyman, et av bandets medlemmer, forteller historien om The Rolling Stones, verdens største rock and roll-band. Boka fikk en overveldende mottakelse av anmelderne.The Rolling Stones har hatt en lang og innholdsrik karriere som strekker seg fra begynnelsen av 60-tallet og frem til i dag.

RELATERTE BØKER