Legemiddelanalyse

Legemiddelanalyse - Stig Pedersen-Bjergaard, Knut E. Rasmussen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Pedersen-Bjergaard, Knut E. Rasmussen
DIMENSJON
8,86 MB
FILNAVN
Legemiddelanalyse.pdf
ISBN
1238930743426

BESKRIVELSE

Den boken du nå holder i hånden, er den første norske læreboken i faget legemiddelanalyse. Den tar for seg den kjemiske kvalitetskontrollen av farmasøytiske råvarer og preparater. I tillegg fokuserer den på bestemmelse av legemidler i biologiske prøver som blodplasma og urin. Boken tar for seg relevante kjemiske analysemetoder, hvordan disse brukes i farmasøytisk sammenheng og hvilke krav som stilles til metodene. Boken er et nyttig hjelpemiddel for alle som arbeider med legemidler. Stig Pedersen-Bjergaard og Knut E. Rasmussen er professorer i legemiddelanalyse ved Farmasøytisk institutt, Universitetet i Oslo. Forskningsfeltet for begge er innenfor separasjons- og prøveopparbeidelsesteknikker for analyse av legemidler i biologiske prøver.

differensialtelling av leukocytter og trombocytter, må foretas før behandlingsstart, hver 2. uke de første 6 måneder av behandling, deretter hver 8.

Det gjenspeiles også i innholdet. Avdeling for klinisk farmakologi baserer i all hovedsak sine analyser på kromatografiske metoder med massespektrometrisk deteksjon. Som metodikk for screening av misbruksstoffer i urin- og hårprøver gir væskekromatografi kombinert med massespektrometri en rekke fordeler sammenlignet med immunologisk metodikk ved at spesifikke enkeltforbindelser kan påvises. Legemiddelanalyse - kromatografi, massespektrometri, matanalyse, bioanalyse, omega 3, scale inhibitor, metodeutvikling, frap, kjemisk analyse, vitaminer, blodanalyse ... Kjøp 'Legemiddelanalyse' av Stig Pedersen-Bjergaard fra Fagbokforlaget.

RELATERTE BØKER