Lokal og regional historie

Lokal og regional historie - Aud Mikkelsen Tretvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aud Mikkelsen Tretvik
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Lokal og regional historie.pdf
ISBN
5844023343042

BESKRIVELSE

Forfattaren gir ei oversikt over utviklinga på lokalhistoriefeltet i Noreg, med sideblikk til utviklinga i andre land. I tillegg til ein historiografisk presentasjon og gjennomgang av dei viktigaste debattane, vert fagfeltet forsøkt redefinert i forhold til historiefaget generelt. Boken er skreven for studentar i historie, men er også relevant for alle som arbeider med lokalhistorie. Har litteraturliste og register.

Sentrum har fått et bymessig preg, og i 1996 valgte kommunen å erklære seg selv som bykommune. Bebyggelsen som står i dag er for det meste fra 1940-og 1950-årene og senere, spesielt i sentrum.

Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon. Har du Internet Explorer 11 må du gå over til Edge eller en annen nettleser, der IE11 har sluttet å ... regional konsentrasjon, tettsted som vokser ved både lokal tilflytting og innflytting fra andre kommuner, slik at kommunen som helhet har innflyttingsoverskudd. Pris: 233,-.

RELATERTE BØKER