Slik lærer hjernen

Slik lærer hjernen - Torkel Klingberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkel Klingberg
DIMENSJON
4,16 MB
FILNAVN
Slik lærer hjernen.pdf
ISBN
8907064345827

BESKRIVELSE

Hvordan kan vi gi våre barn og tenåringer de beste forutsetninger for utvikling og læring? Vi må vite mer om hjernen, hvordan den modnes og hva den kan øves opp til. All læring skjer i hjernen. Men hjernen utvikler seg ikke i et vakuum, den påvirkes av alt fra gener til stress, fra fysisk aktivitet til nære relasjoner. Hvorfor hører ikke barnet etter? Hvorfor tar tenåringen så stor risiko i så vel skibakken som i trafkken? Hvor mye kan man endre for et barn som man adopterer når det er over en viss alder? Hvordan kan dysleksi, ADHD og konsentrasjonsvansker knyttes til hjernens utvikling? Ved hjelp av en rekke eksempler viser den anerkjente svenske hjerneforskeren Torkel Klingberg hvordan både lærere og foreldre kan anvende kunnskap om hjernens utvikling for å hjelpe barn og ungdom til å lære bedre.

På begynnelsen må du tenke over hvordan du skal gjøre det, men etter hvert trenger du ikke tenke på det i det hele tatt. Nettverkene i hjernen din tar over.

Likevel er hjernen ofte glemt når det er snakk om barnas utvikling. Fabrikksjef, Hanne S.Finstad, forteller deg hvordan barnas hjerne fungerer og utvikler seg, ... Slik trener du hjernen.

RELATERTE BØKER