Kyss meg, døden

Kyss meg, døden - Knut Nærum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum
DIMENSJON
4,55 MB
FILNAVN
Kyss meg, døden.pdf
ISBN
5106330776325

BESKRIVELSE

Dreng Drabløs. 35 år. Tidligere lærer på ungdomstrinnet. Nå privatetterforsker med høy timepris og uforklarlig dametekke. Drabløs påtar seg en rekke saker som kan minne om nyhetene vi kjenner: Politimannen som kanskje har gått over til den andre sida. En sex-melding sendt fra guttegjengen på hyttetur. Lakseoppdrettet som truer norske fjorder. Forfatteren som har utlevert sin egen familie. Ulv, ulovlig gambling, bloggere, reality-tv og syriafarere. I tillegg kommer en avvisende eks, en insisterende mor og en gutt som bare vil ha tilbake ballen sin. Men kan det hende at alt henger sammen på en måte som ingen - og aller minst Dreng selv - ser for seg?

Innbundet. *** Fra Wikipedia Ira Levin (født 27.

Lakseoppdrettet som truer norske fjorder. Forfatteren som har utlevert sin egen ... Kjøp Kyss meg, døden fra Bokklubber Dreng Drabløs.

RELATERTE BØKER