Løgnen

Løgnen - Yrsa Sigurdardóttir | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurdardóttir
DIMENSJON
8,33 MB
FILNAVN
Løgnen.pdf
ISBN
2366894226789

BESKRIVELSE

Et helikopter er på vei for å hente fire mennesker som er værfaste på et fyr. Når de nærmer seg fyret ser de en kvinne sitte bøyd over en såret mann. Hun har en kniv i hånden, hun kikker opp mot helikopteret og hun skriker ... Løgnen er nok en spennende roman fra Islands store krimforfatter Yrsa Sigur.ardóttir. Gradvis avdekker hun sannheten om hva som skjedde ute på fyret, samtidig som hun reflekterer over når man skal la noen leve, og når det er best å la et menneske man er glad i, dø. Les utdrag fra boka

James Garner spiller Hepburns forlovede.. Manuset ble skrevet av John Michael Hayes og er basert på Lillian Hellmans skuespill The Children's Hour ... 2.

Hvilke konsekvenser får dette for den objektive, faktabaserte sannheten? Boken er rystende lesning, og et «must» for alle som er interessert i Midtøsten, demokrati, politikk og historie. «Løgnen» har et interessant premiss, men fungerer aller best som lettbent og spennende øyeblikksunderholdning som glir ned under videre refleksjoner. Publisert: 11.03.16 kl.

RELATERTE BØKER