Ny kropp på 6 uker

Ny kropp på 6 uker - Lucy Wyndham-Read | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucy Wyndham-Read
DIMENSJON
6,64 MB
FILNAVN
Ny kropp på 6 uker.pdf
ISBN
6793270853009

BESKRIVELSE

De fleste av oss skulle gjerne strammet opp litt her og der, blitt litt sterkere, kanskje gått ned en størrelse. Det er ikke vanskelig. Ved å gjøre en innsats i seks uker vil du se og føle deg bedre enn noen gang før, og du trenger verken å bruke mye tid eller penger på å få det til. I dette seksukersprogrammet legges det opp til bare femten minutters trening om dagen - hjemme hos deg selv. Noen øvelser får opp pulsen, mens andre strammer opp, og du får fornuftig sammensatte ukemenyer som både er fristende og mettende. Her finner du også tips til hvordan du kan skjemme bort deg selv med hjemmelagde ansiktsmasker, hårkurer og deilige smoothies. Begynn i dag og du vil se den nye deg på kortere tid enn du noen gang hadde trodd!

Veien til en «ny» kropp trenger ikke være pine og plage eller hestekur. Vår treningsekspert Jill og kostholdsekspert Jeanette har lagt opp overkommelige økter, tilpasset spising - uten sultekur. Stram kropp på fire uker Disse øvelsene to ganger i uken gir effekt etter bare fire uker.

Forutsetningene for å klare å gjennomføre disse åtte ukene, er at du er i stand til å løpe tre ganger i uka med en varighet på minst 40 minutter. Stram kropp på 6 uker! «Jo mer sliten og stressa jeg kan være, ... Veien til en «ny» kropp trenger ikke være pine og plage eller hestekur.

RELATERTE BØKER