De hvite englene

De hvite englene - Julia Gregson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julia Gregson
DIMENSJON
11,85 MB
FILNAVN
De hvite englene.pdf
ISBN
6001856318949

BESKRIVELSE

EN FORTELLING OM HELTEMOT OG GLØDENDE ENGASJEMENT UNDER KRIMKRIGENS REDSLER. Wales 1840: Catherine Carreg vokste opp som en guttejente i en liten landsby i Wales, streifet omkring og kappred på stranden med Deio, krøtterhandlerens sønn. Men bygdesladderen setter etter hvert en stopper for det gode livet, og Catherine må innordne seg de regler en ung pike fra en god familie skal følge. Så opplever hun at moren dør i barsel, og hun bestemmer seg for at hun aldri mer skal befinne seg i en situasjon der hun ikke kan hjelpe. Catherine reiser til London og utdanner seg til sykepleier. Etter hvert som krigsrapportene fra Krim når hjem til Storbritannia, vekkes nasjonens sympati med de stridende. Catherine melder seg frivillig som sykepleier. Allerede ved ankomsten i Scutari i november 1854 oppleves situasjonen som et våkent mareritt. I krigens kaos og vanvidd blir Catherine tvunget til å hente fram krefter hun ikke ante at hun var i besittelse av.

Kilde: De hvite englene - Historien om Bjørn West Kjøp 'De hvite englene, historien om Bjørn West' av Sven-Erik Grieg-Smith fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788271285852 De hvite englene Historien om Bjørn West.

f) Englenes egenskaper Englene er åndsvesener som på en spesiell måte har del i noe av Guds himmelske vesen, derfor utstråler de «Hvit engel, svart natt er en forrykende og handlingsmettet spenningsroman.» Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten «Mehlum viser vilje til å belyse store samfunnsproblemer, og skape underholdende spenning samtidig. Det er en vanskelig balansegang, men Hvit engel, svart natt er like kontrastfylt som tittelen antyder.» Geir Rakvaag, Dagsavisen 7 Etter dette så jeg fire engler som sto ved jordens fire hjørner.

RELATERTE BØKER