Et svakt hjerte

Et svakt hjerte - Fjodor Dostojevskij | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Dostojevskij
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Et svakt hjerte.pdf
ISBN
4614797011674

BESKRIVELSE

Denne kortromanen handler om Vásja Sjumkóv som ikke føler at han har fortjent den lykken han opplever. Han er "det svake hjertet", et undertrykt menneske som mister forstanden av takknemmelighet.

Det gjelder imidlertid ikke hardt og ensformig kroppsarbeid, som kan være belastende for et svakt hjerte. Redusert arbeidstid kan være hensiktsmessig.

Hvor god prognosen din er, avhenger av hvor alvorlig hjertesvikt du har. Hjertesvikt er en tilstand hvor hjertet ikke lenger klarer å pumpe blodet som det skal fordi muskelen har blitt for stiv eller svak til å pumpe effektivt. I Norge lider over 100,000 personer av hjertesvikt. Hjertesvikt betyr at hjertet ikke pumper blodet rundt i kroppen din så godt som det skal.

RELATERTE BØKER