Materialkunnskap

Materialkunnskap - Bjørn Normann Sandaker, Malvin Sandvik, Bjørn Vik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Normann Sandaker, Malvin Sandvik, Bjørn Vik
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Materialkunnskap.pdf
ISBN
8171692184067

BESKRIVELSE

"Materialene og produktene som omtales i denne boken er eller har vært i vanlig bruk i norsk byggevirksomhet, både i tradisjonelle bygningskonstruksjoner og innen anleggsvirksomhet og veibygging. I boken presenteres alle materialene over samme lest og med samme detaljeringsnivå. Det vil si i minst mulig grad som enkeltprodukter eller fabrikat. Boken er en faktabok som gir en bred oversikt over fagfeltet. I kombinasjon med spennende oppgaver og andre læremidler (for eksempel Internett) vil den skape en inspirerende læringsarena i faget. Målgruppe for boken er studenter på linjer for bygg og anlegg på, tekniske fagskoler, videregående skoler og ingeniørhøgskoler, den kan også brukes på andre utdanningsnivåer, til bedriftsintern opplæring og til selvstudier."

Den brukes derfor som fyllstoff i dyner og klesplagg. Selv om hvit dun er den dyreste sorten, er det ingen kvalitets forskjell mellom hvit og grå eller blandingsfarget dun. Rådgiver og materialkunnskap.

Hvorfor bygge i tre? Hvilket tre er det beste å bruke i utvendig kledning? Hva ligger til grunn for branndimensjonering av fleretasjes trebygg - og hvordan kan man sikre at krav til trinnlyd overholdes ved dekker i tre? Byggeteknikk med materialkunnskap. Byggeteknikk med materialkunnskap Boken inngår i en serie med bøker som brukes i fagskoletilbudet for vaktmester- og eiendomsservicebransjen.Bøkene skal dekke dagens krav til effektiv vedlikehold, organisering og drift av ... slipte betonggulv, betongutsmykking, betongdesign, design, kunst, synlig betong, eksponert betong, betongmaterialet Tidligere lå tømrerens kompetanse i materialkunnskap, konstruksjonslære og formforståelse.

RELATERTE BØKER