Oljesabotørene

Oljesabotørene - Alistair MacLean | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alistair MacLean
DIMENSJON
7,11 MB
FILNAVN
Oljesabotørene.pdf
ISBN
9267376486728

BESKRIVELSE

"Vi spiller for å ta hele potten!" Dette er konklusjonen på truselen fra oljesabotørene. Anleggene i Alaska og Canada er uhyre sårbare for angrep;sabotører og terrorister kan forlange en høy sum for å "la være"... Oljesabotørene er en skremmende realistisk roman med dagsaktuell bakgrunn. En Alistair MacLean-bok som bekrefter forfatterens ry som spenningens mester.

Se flere bøker fra Alistair MacLean. Søk etter alistair maclean på Kelkoo. Sammenlign tilbud på alistair maclean fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Vi befinner oss på Bjørnøya, der tonnevis av gullbarrer har ligget "nedsaltet" i en grotte siden krigens dager - da de ble stjålet fra Norges Bank.

tilbud på bøker og produkter! nye bøker og bestselgere! konkurranser med flotte premier! Hver måned trekker vi en vinner som kan handle bøker for 1000,-! Søkeresultater for Alistair MacLean - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Oversikt over Cappelen Damms pocketbøker 2009. Cappelen Damms pocketbøker våren 2010.

RELATERTE BØKER