Under flammetårnet

Under flammetårnet - Per Jonassen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Jonassen
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Under flammetårnet.pdf
ISBN
2364073956562

BESKRIVELSE

Under flammetårnet samler Per Jonassens seks første diktsamlinger, fra debutsamlingen Nattlamper (1998), til samlingen Alt som ikke fins (2011).Forfatterskapet vitner om en jordbunden poet med et sterkt sosialt engasjement.«Under flammetårnet» utgis i anledning Per Jonassens 70-årsdag, og samler hans seks første diktsamlinger, fra debutsamlingen «Nattlamper» (1998) til samlingen «Alt som ikke fins» (2011). Per Jonassen har med diktsamlingene sine etablert seg som en poet «i den øverste divisjonen», slik Klassekampens anmelder formulerte det i anledning boken «Natt i et ødeland» (2002). Det er det lakoniske og likefremme uttrykket som særpreger Jonassens diktning. Han henter gjerne motivene sine fra det hverdagslige og fra arbeids- og sjømannsliv, og diktene har musikalitet, vidd og humor. Forfatterskapet vitner om en jordbunden poet med et sterkt sosialt engasjement. Steinar Opstad har skrevet et nydelig etterord.

Avbrenningstårnet ble utformet av Elf og verftet CFEM i fellesskap. Den ble bygget av CFEM i Rouen og installert i oktober 1975. Under flammetårnet, Per Jonassen, Kolon forlag Per Jonassen debuterade i 50-årsåldern som poet.

«Under flammetårnet» utgis i anledning Per Jonassens 70-årsdag, og samler hans seks første diktsamlinger, fra debutsamlingen «Nattlamper» (1998) til samlingen ... Flammetårnet på Frigg under installasjon. Avbildet person Frigg FP1 flammetårn sikker History.

RELATERTE BØKER