Advarsel: Ambler

Advarsel: Ambler - Robert Ludlum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Ludlum
DIMENSJON
3,95 MB
FILNAVN
Advarsel: Ambler.pdf
ISBN
1200497498076

BESKRIVELSE

På en strengt bevoktet øy utenfor kysten av Virginia ligger en psykiatrisk klinikk som svært få kjenner til. Det er her regjeringen plasserer de agentene de mener ikke er i stand til å vurdere hva som er rett og galt lenger. En av dem er en tidligere ansatt i konsulære operasjoner, Hal Ambler. Han blir tungt medisinert og holdes under strengt oppsyn, langt borte fra de andre pasientene. Men det er en viktig forskjell på Ambler og de andre. Han er verken syk eller har mistet forstanden. På mirakuløst vis og med hjelp fra den unge, vakre sykepleieren Laurel klarer Ambler å unngå medisinering, og til slutt greier han å rømme. Men den verden han kommer tilbake til, er ikke den han husker. Gamle venner og bekjente kjenner ham ikke igjen, og han finner ingen opplysninger om seg selv noe sted. Hal Ambler finnes rett og slett ikke. Med en ukjent fiende i hælene må Ambler avdekke sannheten om seg selv og hva det er han vet som gjør at noen er villig til å risikere alt for få ham slettet fra jordens overflate.

Det er her regjeringen plasserer de agentene de mener ikke er i stand til å vurdere hva som er rett og galt lenger. Kjøp 'Advarsel: Ambler' av Robert Ludlum fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202324100 Advarsel: Ambler.

Det er her regjeringen plasserer de agentene de mener ikke er i stand til å vurdere hva som er rett og galt lenger. Kjøp Advarsel: Ambler fra Cappelendamm Hal Ambler, tidligere agent, blir tungt medisinert og holdes under strengt oppsyn på en psykiatrisk klinikk. På mirakuløst vis klarer han å rømme.

RELATERTE BØKER