De hengte revenes skog

De hengte revenes skog - Arto Paasilinna | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arto Paasilinna
DIMENSJON
8,70 MB
FILNAVN
De hengte revenes skog.pdf
ISBN
6315275623769

BESKRIVELSE

Oiva Juntunen er yrkesforbryter og for øyeblikket den lykkelige innehaver av et titalls kilo gull. Etter et vellykket kupp ble Hemmo Siira, hans medsammensvorne, fengslet - men selv lever han et bekymringsløst luksusliv. Det nærmer seg imidlertid dagen for frifinnelse og Oiva kjenner at han begynner å bli engstelig. Hvordan vil Hemmo Siira, som allerede har drept flere mennesker, reagere når han skjønner at han har gått glipp av sin andel?Juntunen flykter til den finske ødemarken, som viser seg å slett ikke være så helt øde. Men er Hemmo Siira på sporet?

Atle 22 ... "De hengte revenes skog" byr på nok et møte med den burleske finske forfatteren Arto Paasilinna, som også denne gangen viser sin kjærlighet til en rekke skeive eksistenser. LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets Oiva Juntunen er yrkesforbryter og for øyeblikket den lykkelige innehaver av et titalls kilo gull. De hengte revenes skog.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp De hengte revenes skog fra Bokklubber Oiva Juntunen er yrkesforbryter og for øyeblikket den lykkelige innehaver av et titalls kilo gull.

RELATERTE BØKER