De uønskede

De uønskede - Yrsa Sigurdardóttir | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurdardóttir
DIMENSJON
3,33 MB
FILNAVN
De uønskede.pdf
ISBN
7896530750575

BESKRIVELSE

Ó.inn blir satt til å undersøke mistankene om overgrep mot barn på Krokur, en behandlingsinstitusjon for gutter på 1970-tallet. Undersøkelsene avdekker et umenneskelig regime. To unge gutter har dødd under brutale omstendigheter. Etter ekskona Láras død har Ó.inn hatt ansvaret for deres datter Rún, og etter hvert påvirker undersøkelsene hans eget liv. Mens Ó.inns undersøkelser skrider frem, introduseres leseren for de grusomme hendelsene som skjedde på Krokur, og han innser gradvis at ekskonas død slett ikke var en ulykke, slik de hittil har trodd. Men mens han desperat forsøker å finne svar på sine spørsmål, blir ondskapen som omgir ham bare sterkere.

januar 2019 De uønskede Påmelding. kl 18.00-20.00 på Falstadsenteret.

er det blitt et effektivt redskap for å finne uønskede individer og deretter legge tilrette for å ta livet av dem. Barn født av krig. Her finner du svar på dine spørsmål: Kundeservice Annonsere på Filmweb? «De uønskede» Tove-Laila hadde norsk mor og tysk far: - Selv i dag kan man bli spytta på I De uønskede forteller fem av disse hvordan livet som «tyskerunge» har vært - om hvordan det har vært å bære skammen og måtte stå til rette for mødrenes valg og fedrenes synder.

RELATERTE BØKER