De vises sten

De vises sten - Carl Barks | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
6,43 MB
FILNAVN
De vises sten.pdf
ISBN
7548699376367

BESKRIVELSE

Carl Barks hentet inspirasjon fra moderne fenomener så vel som fra sagn og myter - hvis de kunne skape morsomme fortellinger. Ofte er det gamle legender som setter onkel Skrue på spor etter skatter, men i en fantasiverden som Andeby, er det heller ingen ting i veien for at mytiske skikkelser kan være like virkelige som - vel - menneskelige ender. Forordet forteller om noen av mytene Barks brukte, og bakerst i boken er det en fortegnelse over ""Hvem er hvem"" av legendariske skikkelser, hvorav noen er unike for Andeby. Barks gikk nemlig ikke av veien for å dikte opp noen ganske komiske myter, som ikke sjelden viser hva han synes om overtro. Blant 1950-tallets moderne fenomener som får en satirisk gjennomgang i denne boken, er forsikringsbransjen, humane jaktmetoder, og hjerterå konkurranser som går ut på å underholde publikum. Evig aktuelle temaer, altså!

Boka er på 281 sider, og inneholder 17 kapitler. Harry Potter og de vises stein er den første boka i en serie på 7 bøker, og den handler om gutten Harry Potter, og hans første, spennende år på trolldomsskolen Galtvort. de vises sten, lapis philosophorum, eliksir, tinktur, i alkymien en magisk substans, hvormed uædle metaller kan omdannes til ædle.

Les den igjen, eller for aller første gang, i denne vidunderlige, gjennomillustrerte utgaven. Harry Potter har ikke opplevd mye magi i sitt liv. OM DE VISES STEN.

RELATERTE BØKER