Den perfekte hustru

Den perfekte hustru - JP Delaney | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
JP Delaney
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Den perfekte hustru.pdf
ISBN
2703606571133

BESKRIVELSE

Det perfekte livet. Den perfekte kjærligheten.Abbie våkner fortumlet helt uten minner om hvem hun er eller hvordan hun havnet i denne forvirrede tilstanden. Mannen ved siden av henne hevder å være hennes ektemann. Han er kongen av teknologiverdenen, grunnleggeren av en av Silicon Valleys mest innovative nye bedrifter. Han forteller Abbie at hun er en talentfull kunstner, en ivrig surfer, en kjærlig mor for deres unge sønn, og den perfekte hustru. Han sier at hun var i en forferdelig ulykke for fem år siden, og at hun, takket være et stort teknologisk gjennombrudd, har kommet tilbake igjen. Hun er et vitenskapelig mirakel. Men etter som Abbie får tilbake minnene fra ekteskapet, begynner hun å stille spørsmål ved mannens motiver - og hans versjon av hendelsene. Kan hun stole på ham når han sier at han vil de skal være sammen for alltid? Og hva var det som egentlig hendte Abbie for et halvt tiår siden?

hendes ... Sita (hindi सीता [sītā], lytt (hjelp · info), betydning «plogfuren»; også stavet Seeta eller Seetha) er den hinduiske personifiseringen av den perfekte hustru, og den sentrale kvinnelige figur i eposet Ramayana. I dette eposet er hun framstilt som den trofaste og selvoppofrende hustruen til Rama, tronarving i byen Ayodha og avatar for Vishnu.Hun er selv avatar for Lakshmi ... En trofast hustru er den andre boken i Jane Gardams kritikerroste trilogi om barna av Det britiske imperiet.

(Gwyneth Paltrow) kjærlighet. Men for henne er det ikke nok å være sin manns glitrende ledsager.

RELATERTE BØKER