Einar Førde

Einar Førde - Tor Obrestad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Obrestad
DIMENSJON
5,57 MB
FILNAVN
Einar Førde.pdf
ISBN
8003573252528

BESKRIVELSE

Biografien om den markante og allsidige politikaren og kringkastingsmannen Einar Førde, som døydde i 2004. "Bare sitatene alene gjør denne verdt å lese" Ane Farsethås, DN Tor Obrestad teiknar eit bilde av eit menneske med rike evner og mangfaldige kunnskapar, sterkt konkurranseinstinkt og stort vidd. Forfattaren fortel om Førdes barndom og ungdom i Høyanger, studieår og idrett i Oslo, stortingsperioden, tida som kyrkje- og undervisningsminister og kringkastingssjef. Førdes rolle som premissleverandør ved utforminga av Arbeidarpartiets politikk og norsk mediepolitikk blir inngåande analysert, og rolla hans i sentrale stridsspørsmål blir drøfta

Kjære alle medlemmer av FØRDE I BILDER !! Dette er ei gruppe som er mykje i bruk. Mange aktive medlemmer som... Einar Førde er død Tidligere NRK-sjef nestleder i Arbeiderpartiet stortingsrepresentant ogstatsråd Einar Førde døde søndag kveld 61 år gammel. Biografien om den markante og allsidige politikaren og kringkastingsmannen Einar Førde, som døydde i 2004.

januar 1943-26. september 2004) var ein norsk journalist og politikar for Arbeidarpartiet.

RELATERTE BØKER