De uønskede

De uønskede - Yrsa Sigurdardóttir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurdardóttir
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
De uønskede.pdf
ISBN
9322688348668

BESKRIVELSE

Ó.inn blir satt til å undersøke mistankene om overgrep mot barn på Krokur, en behandlingsinstitusjon for gutter på 1970-tallet. Undersøkelsene avdekker et umenneskelig regime. To unge gutter har dødd under brutale omstendigheter. Etter ekskona Láras død har Ó.inn hatt ansvaret for deres datter Rún, og etter hvert påvirker undersøkelsene hans eget liv. Mens Ó.inns undersøkelser skrider frem, introduseres leseren for de grusomme hendelsene som skjedde på Krokur, og han innser gradvis at ekskonas død slett ikke var en ulykke, slik de hittil har trodd. Men mens han desperat forsøker å finne svar på sine spørsmål, blir ondskapen som omgir ham bare sterkere.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet, CD | 9788248914785 De sier at han ville ha hatt større sjanse hvis han lå på sykehus. - Det er sykt, du er nødt til å være syk for å komme videre.

Partiledere som prøver å ta hensyn til alle velgere og medlemmer, kommer seg sjelden noen vei. «'De uønskede er en grøssende, spennende thriller fra Island. Uhyggefølelsen ligger tykt som tåke gjennom hele lydboken.» Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen De uønskede hos Adlibris Pris: 113,-.

RELATERTE BØKER