Den rette for meg

Den rette for meg - Jill Mansell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jill Mansell
DIMENSJON
12,82 MB
FILNAVN
Den rette for meg.pdf
ISBN
3716296961704

BESKRIVELSE

Livet er fullt av overraskelser ... Dagen før hun skal gifte seg, er Poppy Dunbar på utdrikningslag med venninnene sine. Der blir hun kjent med Tom Kennedy, en høy og mørk kjekkas som ingen jente ville ha sagt nei til. For Poppy virker han også som en sjelefrende, og hun kan ikke glemme ham. Når det kommer til stykket, blir det ikke noe hett stevnemøte - men det blir heller ikke noe bryllup. For å slippe unna ondsinnet sladder, flytter Poppy til London. Der finner hun seg godt til rette, men lengselen etter Tom forsvinner ikke. Hun innser at hun ikke vil få fred før hun finner ham - uansett hvor lang tid det tar!

Hvordan finner jeg masken som er best egnet for ansiktet og livsstilen min? ... Hvilken maske er best for meg? Det kan ta litt tid å finne ut hvilken maske som fungerer best for deg.

Problemet er at jeg lurer på om han er den rette. Han var i midten av 20-årene da vi møttes og hadde aldri vært i et forhold før han møtte meg. Jeg har kikket på traktor i flere år nå men jeg føler ikke at noen erstatter Zetoren fra 82 og samtidig har alt det jeg savner.

RELATERTE BØKER