Det matematiske barnet

Det matematiske barnet - Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Det matematiske barnet.pdf
ISBN
1715506673658

BESKRIVELSE

Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende. Det har matematisk kunnskap som det utvikler og bruker som del av sin kreativitet. Boka handler om hvordan barn i samspill med andre bruker, språksetter og utvikler matematikk. Samtidig handler den om voksnes matematiske og didaktiske forståelse av dette. Det matematiske barnet viser kreative muligheter for matematikk i barnehagen og også for småskoletrinnet.

Samtidig handler den om voksnes matematiske og didaktiske forståelse av dette. Få Det matematiske barnet af Ida Heiberg Solem som bog på dansk - 9788290898460 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende.

Barnet ditt lærer utrolig mye nyttig i mattefaget på skolen, og den grunnleggende matematikken er byggesteinene for absolutt alt. Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende. Det har matematisk kunnskap som det utvikler og bruker som del av sin kreativitet.

RELATERTE BØKER